Skip to main content

Αξιοπιστες λυσεις,  συστηματα και συμβουλες πληροφορικης

Μην το αφήσετε στην τύχη

Αν ζητάτε στήριγμα για συμβουλές ή λύσεις πληροφορικής, εμπιστευτείτε αυτούς που έχουν τα προσόντα, την εμπειρία, τη διάθεση και τη δυνατότητα να σκύψουν πάνω από τα προβλήματά σας υπεύθυνα. Δουλειά μας είναι η αξιοπιστία.

Γιατί εμάς;

Για το πολύ καλό μας λογισμικό, για τις έξυπνες λύσεις, την άρτια υποστήριξη, τις ώριμες συμβουλές μας αλλά, και την ποιότητα που μακροχρόνια εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο συνολικό κόστος.

Γι' αυτό ξεχωρίζει η ΣΥΝΠΑΝ !


Εγκεκριμένα Χρηματοδοτούμενα προϊόντα

Site design: SYNPAN software | Illustrations: www.DanSargo.com

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Κεντρικά και βοηθητικά υποσυστήματα

Με τη συνεπεια και την εμπειρια 30 ετών

Συστηματα, υπο-συστηματα, modules, δυνατοτητες

Κυρίως  υποσυστήματα

Το ULTIMO ERP είναι το κεντρικό σύστημα που καλύπτει μεταξύ άλλων και  "εμπορικο-λογιστικές" απαιτήσεις. Διανέμεται σε ευέλικτες παραλλαγές ενώ τα περισσότερα υποσυστήματα είναι προαιρετικά. Υποστηρίζονται διαμορφώσεις (configurations) τόσο για μικρές όσο και μεγάλες εγκαταστάσεις. Τα συστήματα λειτουργούν σε τοπικά δίκτυα, αλλά και μέσω απομακρυσμένων συνδέσεων ακόμη και από άλλη χώρα.

● Mini-CRM ● Επαφές ● Ημερολόγιο ● Calendar ● Προειδοποιήσεις ● Εορτολόγιο

● Παραγγελίες - Open Items ● Παραγγελίες σε φορητό ή ταμπλέτα ενημέρωση μέσω VPN/sim ● Εισαγωγή/εξαγωγή παραγγελιών & παραστατικών EDI ● Πελάτες / Πωλήσεις ● Έκδοση Παραστατικών - Διακίνηση ● Φορολογικοί Μηχανισμοί ● Παραστατικά Εξωτερικού ● Διαχείριση υποκαταστημάτων πελατών ● Αυτόματη αποστολή e-mails για ανεξόφλητα υπόλοιπα ● Προμηθευτές ● Προμήθειες Αντιπροσώπων

● Λογιστική ● Λογιστική Συναλλάγματος / Ξένου νομίσματος ● Αναλυτική Λογιστική ● Αξιόγραφα - Cash Flow ● Πάγια - Asset Management ● Απαλλαγή ΦΠΑ (εκδοση Δελτίων απαλλαγής, ενημέρωση πελατών για έκδοση, διαχείριση  εισαγωγών από τρίτες χώρες)

● Αποθήκη ● Διακίνηση

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ

● Εισφορά ανακύκλωσης ● Υποστήριξη ISBN/EAN ● Online Ελεγχος Α.Φ.Μ. μέσω VAT web services ● Υπολογισμοί & αυτόματη υποβολή VIES ● Intrastat ● Utilities μαζικών μεταφορών εγγραφών ● Αποθήκη ● Διακίνηση ● Picking ● Logistics ● Καταγραφή ειδών με barcode για παραλαβή / απογραφή ● Επικοινωνία με φορητά Τερματικά barcode κλπ ● Σύστημα query


Ανθρώπινοι Πόροι - Μισθοδοσία

HRMS

.

Εγκεκριμένο χρηματοδοτούμενο προϊόν

Persona - Συστημα Διαχειρισης Ανθρωπινων Πορων και Μισθοδοσιας

● Παρακολούθηση υποψηφίων και εργαζομένων ● Έγγραφα και άλλο υλικό που σχετίζεται με τον εργαζόμενο ● Οργάνωση Τμήματος Προσωπικού ● Ιστορικό μεταβολών στοιχείων εργαζομένων ● Τυποποίηση Ειδικοτήτων ● Συμβάσεις ● Αναλυτική παρακολούθηση κέντρων κόστους 
● Πολυεταιρική Παρακολούθηση ● Προγραμματισμός υποχρεώσεων - προειδοποιήσεις ● Εγγραφές έναρξης ● Παραμετρικοί Τύποι αποδοχών ● Aυτόματες εκκαθαρίσεις ● Αντιμετώπιση πολλαπλών χρήσεων ● Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (ΑΠΔ) ● Αντίστροφοι υπολογισμοί ● Σύνδεση με ρολόι (κάρτας) παρουσίας ● Σύνδεση με τη λογιστική
● Αυτόματη πληρωμή μέσω τραπέζης ● Οριστική δήλωση Φ.Μ.Υ. 

ORA - Συστημα Ωρομετρησης (Time Management System)

Σύστημα οργάνωσης χρόνου απασχόλησης, παρακολούθησης και ελέγχου παρουσιών προσωπικού. Επικοινωνεί προαιρετικά με ηλεκτρονικό τερματικό ωρομέτρησης (Card Reader) το οποίο αντικαθιστά τις παλαιού τύπου χάρτινες κάρτες παρουσίας με νέες μεθόδους όπως μαγνητικές κάρτες, bar-code, proximity ή άλλης αναγνώρισης. Παρέχει τη δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης και ελέγχου παρουσίας των εργαζομένων και αναλαμβάνει το επίπονο έργο συλλογής και κατανομής των ωρών εργασίας κατά την εκκαθαριστική περίοδο της μισθοδοσίας, με εντελώς αξιόπιστο τρόπο. Τελικός στόχος του συστήματος είναι η αυτόματη ενημέρωση του προγράμματος Μισθοδοσίας Persona HRMS με το οποίο συνεργάζεται.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Από το 2022 συνεργάζεται με το νέο πληροφοριακό σύστημα Εργανη ΙΙ, υποστηρίζοντας την απογραφική διαδικασία, την ψηφιακή οργάνωση καθώς και την παρακολούθηση παρουσίας στο πλαίσιο του ν. 4808/2021.


Βιομηχανικά - Βιοτεχνικά

.

Εγκεκριμένο χρηματοδοτούμενο προϊόν

Συνταγολόγια - Κοστολόγηση παραγωγής

Το υποσύστημα MRP κατασκευάστηκε έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες παρακολούθησης παραγωγής στις βιομηχανίες, βιοτεχνίες, μεταποιητικές ή συσκευαστικές εταιρίες καθώς και ένα πλήθος άλλων επαγγελματικών κλάδων.

Πρόκειται για ένα πανίσχυρο και συγχρόνως εύχρηστο σύστημα κατάστρωσης προδιαγραφών/ συνταγών για παρακολούθηση της παραγωγής με πλήρη και αναλυτική κοστολόγηση με μεγάλο βαθμό παραμετρικότητας.

Παρακολούθηση κόστους παραγομένων σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και όχι μόνον απολογιστικά στο τέλος της χρήσης. Συνεργάζεται αρμονικά με το εμπορικό και βιομηχανικό σύστημα Ultimo/ERP, αντλώντας στοιχεία από αυτό, αλλά και ενημερώνοντας πλήρως και αυτόματα την αποθήκη καθώς και την αναλυτική ή και γενική λογιστική.

Ιατρικά - Υγεία

Health care and LIM system


Για μικρα ή μεγαλα διαγνωστικα, Ιατρικα κεντρα και πολυιατρεια

Πλήρης τήρηση ιστορικού επισκέψεως ασθενών με πρακτικά απεριόριστους τρόπους τήρησης αρχείου που ξεκινά από συγκριτικά πορείας ενός δείκτη (π.χ. Αιματοκρίτης) και φτάνει μέχρι την προβολή γραφικών ή απεικονιστικών δεδομένων που προέρχονται από ιατρικά μηχανήματα της εγκατάστασης ή τρίτων. Η διακίνηση δεδομένων αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει πλέον και με ένα απλό e-mail. Περιλαμβάνει πλήρη γραμματειακή υποστήριξη.

Επεκτάσιμο και ως σύστημα LIM (Laboratory Information Management System). Επικοινωνεί Αιματολογικούς, Ορμονολογικούς και Βιοχημικούς αναλυτές.

Παρακολούθηση Service

Με την εμπιστοσύνη της SONY

Για "λευκες" ή "μαυρες" συσκευες

Σύστημα διαχείρισης εργασιών εργαστηρίων επισκευών ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και άλλων συσκευών που οργανώνει αποτελεσματικά τη λειτουργία τους, επιτυγχάνοντας ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, αξιοπιστία και οικονομία.
Προαιρετική κωδικοποίηση των επισκευών με βάση το Πανευρωπαϊκό στάνταρ EICTA-IRIS, δυνατότητα σύνδεσης real-time με το εμπορικό-λογιστικό πρόγραμμα ULTIMO ERP, εξαιρετικά παραμετρικό και εύχρηστο σύστημα αναφορών

   Xωρίς περιορισμό   

Ειδικές εφαρμογές

Οταν χρειαζεται κατι περισσοτερο
Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε ειδικά υποσυστήματα που συνεργάζονται με τα προϊόντα της ΣΥΝΠΑΝ ή άλλων κατασκευαστών.
  • Παραμετροποιήσεις
  • Ειδικές ρυθμίσεις
  • Custom modules

Μόνο λογισμικό;

Οχι, δεν σταματάμε εδώ...

Διότι παρέχουμε ακόμη...

Συμβουλές και Οργάνωση

Μετάβαση από άλλο σύστημα; Ανάγκη αναδιοργάνωσης; Επέκταση δραστηριοτήτων; Ανάγκη εκσυγχρονισμού; Νέα επιχείρηση; Διάφορα προβλήματα; Σίγουρα μπορούμε να βοηθήσουμε.

Project Management

Οταν η επιχείρηση δεν διαθέτει το προσωπικό ή την τεχνογνωσία για το συγκεκριμένο project που είναι στο ξεκίνημα, είναι πολύ πιθανό να μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς.

Web Services

Υποστηρίζουμε ειδικές εφαρμογές που εκμεταλλεύονται web services τρίτων. Μπορούμε να παράγουμε τα δικά μας για τρίτους ή και τα δύο για εσωτερική χρήση.

Extended support

Στοχευμένη υποστήριξη, μόνιμη ή για συγκεκριμένη περίοδο προσαρμογής, ειδικά προσαρμοσμένη στην επιχείρηση κατόπιν συμφωνίας.

Internal Auditing

Χρειάζεστε εσωτερικό έλεγχο για να δείτε αν και πόσο ικανοποιητικά τηρούνται διαδικασίες; Μπορούμε να τον αναλάβουμε και αν χρειάζεται, με προηγμένες μεθόδους data analysis.

Systems Management

Οταν τα θέματα γίνονται περίπλοκα και αφορούν υλικό, λογισμικό, διοίκηση, διαδικασίες και μέθοδο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα διαχειριστείτε αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση προσωπικού όχι μόνον σε θέματα εφαρμογής αλλά και σε αρχές διαδικασιών, ορθών πρακτικών, σε μόνιμο ή συχνά ανανεούμενο προσωπικό

Σχεδίαση Δικτύου Εταιριών

Θυγατρικές, συνεργαζόμενες εταιρίες, υποκαταστήματα ή άλλες ανάγκες μεταφοράς δεδομένων και πληροφοριών σε μόνιμη αξιόπιστη βάση.

Έχετε απορίες;

Αν έχετε πιό σύνθετες απαιτήσεις ή αισθάνεστε μπερδεμένοι ή απλά θέλετε να το ψάξετε λίγο παραπάνω μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας...

Ελάτε να το κουβεντιάσουμε μαζί !

Ας μιλήσουμε

Πάρτε μας στο 210 3244 087


ή στείλτε μας e-mail από εδώ
ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

SEPE

Μελος της (ΕΠΥ) Ελληνικης Εταιριας Επιστημονων και Επαγγελματιων Πληροφορικης

EPY min

Η ΣΥΝΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ D&B ΜΕ ΑΡ. 363151380

 DUNSREG

Τεχνολογία XWin32+

 

Omnibus embedded document management system

 

64 bit support

 

Supp64BtnShdSmG