Skip to main content

Λογιστική

Η Λογιστική που εξασφαλίζει αμέσως υψηλή παραγωγικότητα στο λογιστήριο, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και με ελάχιστη εκπαίδευση. Σε ελάχιστο χρόνο γίνονται: συμφωνίες, διασταυρώσεις, διαπίστωση και διορθώσεις λογιστικών λαθών.

  • Η ασφάλεια διαδικασιών επιτυγχάνεται με ταχύτατη επανόρθωση λαθών και ελαχιστοποίηση του κινδύνου απώλειας στοιχείων δεδομένου ότι δεν υπάρχουν γέφυρες και προσωρινά αρχεία
  • Πλήρης συμμόρφωση στις απαιτήσεις των ΚΦΑΣ (Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών) και ΕΛΠ (Ενιαία Λογιστικά Πρότυπα)

  • Παρέχονται ένα πλήθος από "εργαλεία" για γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική διεκπεραίωση
  • Ολες οι καταστάσεις που εκδίδονται από το σύστημα μπορούν να γίνουν export για περαιτέρω επεξεργασία με microsoft προϊόντα όπως excel, word κ.λπ. ή άλλες εφαρμογές τρίτων. Το ίδιο ισχύει και για τους πίνακες προβολής (grid controls)
  • Ενσωματωμένα εργαλεία για την παραγωγή και έλεγχο της ΜΥΦ

  • Ενσωματωμένη Αναλυτική Λογιστική και δυνατότητα ανάπτυξης λογαριασμών μέχρι 5-βάθμιο επίπεδο
Λογιστική με συνοδεία...

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Στο "Λογιστικό πακέτο" ενσωματώνεται η πλήρης έκδοση του πακέτου ULTIMO/Agenda που περιλαμβάνει Διευθυνσιογράφο, Εορτολόγιο, Ημερολόγιο καθώς επίσης Πελάτες και Προμηθευτές. Σε αυτά έχουν προστεθεί επίσης και όλες οι διαδικασίες έκδοσης καταστάσεων αγορών-πωλήσεων (ΜΥΦ).

Η εφαρμογή διατίθεται μόνη της ή σαν μέρος άλλων πακέτων

Περάστε πάνω από τα σημεία  

ONOMATA

AGENDA
Το σύστημα AGENDA και προπαντός τα ΟΝΟΜΑΤΑ συνδέονται on-line με τις υπόλοιπες εφαρμογές των συστημάτων ULTIMO αρμονικά, με γνήσια σχεδίαση relational database, χωρίς γέφυρες και προπαντός τηρώντας τη μοναδικότητα των πληροφοριών.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Τα στοιχεία πελατών και προμηθευτών είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη Λογιστική και την ενότητα ΟΝΟΜΑΤΑ του συστήματος AGENDA. H σύνδεση είναι δυναμική χωρίς «γέφυρες» και η μοναδικότητα της πληροφορίας διασφαλισμένη

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Τα στοιχεία πελατών και προμηθευτών είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη Λογιστική και την ενότητα ΟΝΟΜΑΤΑ του συστήματος AGENDA. H σύνδεση είναι δυναμική χωρίς «γέφυρες» και η μοναδικότητα της πληροφορίας διασφαλισμένη

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

AGENDA
Για Έλεγχο υποχρεώσεων, Εξασφάλιση προειδοποιήσεων, Προγραμματισμό δραστηριοτήτων, Οργάνωση ραντεβού, Απλή διαχείριση εσόδων-εξόδων, Ταμειακό προγραμματισμό

OMNIBUS

DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEM
Συνδέστε όποιο στοιχείο, εγγραφή, πελάτη, λογαριασμό με ένα ή περισσότερα έγγραφα (νόμο, σύμβαση, φύλλο υπολογισμού, οδηγίες, τεκμηρίωση, διαδικασία κ.λπ)

ΟΝΟΜΑΤΑ - Πελάτες - Προμηθευτές - Λογαριασμοί

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

Έλεγχος οντότητας μέσω TAXIS

ONLINE

Στατιστικά κίνησης λογαριασμών

ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ

Κίνηση - άρθρα

AΝΑΖΗΤΗΣΗ - ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ - ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ

Διαχείριση άρθρου

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΧΩΡΗΣΗΣ & ΜΥΦ

Τυποιήση άρθρων - αυτόματα συμπληρούμενα άρθρα

ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Δέσμες Λογαριασμών - αριθμοδείκτες

Ακαριαία συγκριτικά 16-ετίας !

Tί έχουμε δαπανήσει σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές τα τελευταία 16 χρόνια;

Πρόσβαση σε άλλες χρήσεις; αμέσως

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ

Δυναμικές γραφικές παραστάσεις

ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Ρίξτε μια ματιά

Περιηγηθείτε τώρα στη δομή του κεντρικού μενού της εφαρμογής. Μετακινήστε τις μπάρες κύλισης (scroll bar) για να δείτε όλες τις επιλογές. Σύρετε το παράθυρο από την κάτω δεξιά γωνία. Φυσικά υπάρχει ένα πλήθος επιλογών που προσφέρονται στο χρήστη όσο χειρίζεται το πρόγραμμα σε μεγαλύτερο βάθος.

Δεν χρειάζεται να θυμάστε τις επιλογές διότι μπορείτε να βρείτε πανεύκολα αυτό που θέλετε σταδιακή αναζήτηση

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

LsMenu