Επικοινωνία

Πως θα έρθετε με Μετρό:
Σταθμός Ομονοίας ή Μοναστηρακίου
(περίπου ίδια απόσταση).

 

Διεύθυνση::
Αρμοδίου 14, Αθήνα 105 52
Τηλ. (210) 32.44.087     Fax: (210) 32.14.580
Πως θα έρθετε με Mini Bus:
Ανάλογα με τη γραμμή, περνάει από Σοφοκλέους, Αθηνάς ή Ευριπίδου

 

 

Που θα παρκάρετε:
Ακριβώς μπροστά από τα γραφεία της ΣΥΝΠΑΝ (Parking Βαρβακείου Αγοράς. Η Εiσοδος του parking είναι επί της οδού Σωκράτους)

 

e-mail:
Γενικές πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υποστήριξη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προϊόντα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πωλήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.