Skip to main content

Οδηγώντας επιχειρήσεις στην επιτυχία

Από το 1984

Στο μακρύ διάστημα της ζωής της η ΣΥΝΠΑΝ έχει αντιμετωπίσει μια πληθώρα τεχνικών προκλήσεων αναλαμβάνοντας το project management και την ανάπτυξη συστημάτων με γνωστή επιτυχία σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ή οργανισμούς. Μαζί με τις εμπειρίες η ΣΥΝΠΑΝ έχει αποκτήσει και τεχνογνωσία σε ένα εντυπωσιακό εύρος κλάδων τόσο από πλευράς τεχνικού επιπέδου όσο και οργανωτικού και διοικητικού. Την τεχνογνωσία αυτή τη μεταφέρει στους πελάτες της πλαισιώνοντας τα εξελιγμένα προϊόντα της με εξίσου αξιόπιστα "προϊόντα" υποστήριξης σε επίπεδο consulting, εκπαίδευσης και οργάνωσης.

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει προγράμματα εμπορικά-λογιστικά, ERP, μισθοδοσίας (HRMS), ωρομέτρησης, κοστολόγησης, παραγωγής, logistics, επιχειρήσεων ρούχων / υφασμάτων / υποδημάτων, διαχείρισης επισκευών, διαχείρισης εστιατορίων, κ.α. Η ΣΥΝΠΑΝ έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και στον ιατρικό κλάδο με ολοκληρωμένες εφαρμογές οργάνωσης και διαχείρισης διαγνωστικών κέντρων, μικροβιολογικών και συστημάτων LIM.

Δίνει πρωτοποριακές λύσεις σε σύνθετα προβλήματα συλλογής δεδομένων, αξιοποίησης πληροφοριών και αναπτύσσει πλατφόρμες διαδικυακές με; νέες τεχνολογίες όπως π.χ. web services εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας και πολλές άλλες.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Για την ιστορία...

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
"Κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις του χώρου των διαχειριστικών εφαρμογών"
3/1989
...
PERSONAL COMPUTER
Οι δυνατότητες πληροφόρησης και ενημέρωσης είναι μοναδικές...
1/1989
...
COMPUTER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Το νέο αστέρι του εμπορικού software
1/1989
...
Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Η σχεδίασή του, χρησιμοποιώντας πολύπλοκες μεθόδους προσπέλασης, έχει υπερνικήσει τις χρονοβόρες διαδικασίες των συστημάτων που ικανοποιούν ad hoc ερωτήματα
3/1989
...
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Η SONY Hellas με το σύστημα της ΣΥΝΠΑΝ κατατάσσεται στην πρώτη θέση της Ευρώπης για το 1995 και παραμένει στις πρώτες θέσεις για αρκετά χρόνια (BCN-QA score ranking)

Αντίστοιχη αναγνώριση είχε η υλοποίηση για την Ελλάδα του Πανευρωπαϊκό σύστημα WISE της ΣΥΝΠΑΝ.

2001
...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οδηγώντας επιχειρήσεις στην επιτυχία


CASE STUDIES

CASE STUDIES

Κάποιοι από έξω...

Consulting - Project management - Software Development - System Integration

...που στηρίχθηκαν στη ΣΥΝΠΑΝ για να στήσουν το δίκτυό τους στην Ελλάδα εξασφαλίζοντας το πιό κατάλληλο software και την πίο αξιόπιστη υποστήριξη...

Επιλέγεται ως σύμβουλος πληροφορικής από τη McDonald’s Hellas, η τελευταία εξοπλίζεται με τα πακέτα της ΣΥΝΠΑΝ και δημιουργεί την υποδομή υποστήριξης μεγάλου αριθμού εστιατορίων σε όλη τη χώρα. Παράλληλα εγκαθίστανται πακέτα Fastaurant σε νέα καταστήματά της αλυσίδας.
Περισσοτερα
H SONY Hellas, επιλέγει τη ΣΥΝΠΑΝ προκειμένου να αναπτύξει το σύστημα συλλογής στοιχείων και οργάνωσης των εξουσιοδοτημένων συνεργείων όλης τη χώρας, καθώς και να εξασφαλίσει τη ροή πληροφοριών από και προς τα Κεντρικά της Ευρώπης.
Περισσοτερα
Σε συνεργασία με τη Sportsman (Lacoste), ολοκληρώνει το νέο υποσύστημα Κύκλωμα Ρούχου που καλύπτει τις δραστηριότητες παραγγελιοληψίας-δειγματισμού, παραγγελιοδοσίας και παραδόσεων (computer aided decision tool).
Περισσοτερα

Κάποιοι για έξω...

Consulting - Project management - Software Development - System Integration

...έχουν καταλήξει σε υποδομές υψηλής τεχνολογίας ΣΥΝΠΑΝ για να στηρίζουν δυναμικά τις εξαγωγές τους σε συνθήκες δύσκολου ανταγωνισμού...

Η μεγαλύτερη εταιρία επεξεργασίας τομάτας στην Ελλάδα και μία από τις παλαιότερες στον κόσμο. Από την παραλαβή του νωπού καρπού μέχρι την εξαγωγή με υποδομές με αξιόπιστα συστήματα της ΣΥΝΠΑΝ
Περισσότερα

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες υφασμάτων γυναικείας μόδας στην Ευρώπη. Με οργάνωση, υπηρεσίες ΙΤ και υποδομές software παγκόσμιας κλάσης, της ΣΥΝΠΑΝ, απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά με πρότυπη τεχνολογία.

 

Περισσότερα
CASE STUDIES

Οδηγώντας επιχειρήσεις στην επιτυχία

ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΠΑΝ

Δουλεύουμε αδιάλειπτα σε έρευνα και ανάπτυξη για να προσφέρουμε συστήματα και πλατφόρμες που θα ικανοποιούν πρώτα από όλους εμάς ως χρήστες. Δοκιμάζουμε νέες τεχνολογίες και ιδέες ώστε τα συστήματά μας να είναι φιλικά, εύχρηστα, σύγχρονα, ασφαλή, αξιόπιστα. Έτσι εξελίσσεται η «τεχνολογία μας» που απευθύνεται στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι δυνατότητές μας δεν προέκυψαν τυχαία.


Αν έχουμε καλά και αξιόπιστα προϊόντα, που συμβάλλουν στην εξέλιξη των επιχειρήσεων,

αν οι συμβουλές μας έχουν τη δύναμη να βοηθούν κόσμο,

αν η διαχείριση και η μεθοδολογία μας δουλεύει και αντιμετωπίζει προκλήσεις με επιτυχία,

αυτό οφείλεται στα πιστεύω μας αλλά και στα πολλά χρόνια εμπειρίας, τριβής και εξέλιξης.

ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

SEPE

Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής (ΕΠΥ)

EPY min

ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ D&B ΜΕ ΑΡ. 363151380

DUNSREG

Μέλος της GS1 για πιστοποίηση κωδικοποίησης προιόντων