iCare4Htm2

Συστημα LIM & ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

της ΣΥΝΠΑΝ software

Η σειρά λογισμικού iCARE απευθύνεται στον ιατρικό κόσμο, σε μικρές αλλά και μεγάλες εγκαταστάσεις. Στην ελάχιστη σύνθεσή της καλύπτει την πλήρη τήρηση ιστορικού επισκέψεως ασθενών με πρακτικά απεριόριστους τρόπους τήρησης αρχείου που ξεκινά από συγκριτικά πορείας ενός δείκτη (π.χ. Αιματοκρίτης) και φτάνει μέχρι την προβολή γραφικών ή απεικονιστικών δεδομένων που προέρχονται από ιατρικά μηχανήματα της εγκατάστασης ή τρίτων. Η διακίνηση δεδομένων αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει πλέον και με ένα απλό e-mail. Φυσικά περιλαμβάνει πλήρη γραμματειακή υποστήριξη.

Ένας κλάδος δυνατής επέκτασής του είναι ως σύστημα LIM (Laboratory Information Management System). Επικοινωνεί ήδη με έναν αριθμό Αιματολογικών, Ορμονολογικών και Βιοχημικών αναλυτών και ο κατάλογος των υποστηριζόμενων αναλυτών αυξάνεται συνεχώς.

Βασικά πλεονεκτήματα

Η ενεργή συμμετοχή γιατρών στη σχεδίαση του συστήματος iCARE είχε σαν στόχο ένα σύστημα που να μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά από τους ίδιους, αφενός χωρίς να απαιτεί ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αφετέρου να κάνει "τη δουλεία του" όπως πρέπει και όχι όπως κάποιος τρίτος έχει φανταστεί.

Είναι σύστημα δεύτερης γενιάς κάτι που εγγυάται την αποτελεσματικότητά του. Αποτελεί δηλαδή την εξέλιξη "δουλεμένων" συμβατικών συστημάτων. Έχει κληρονομήσει όλα τα πλεονεκτήματα και έχει υποκαταστήσει "μειονεκτήματα" με σύγχρονες λύσεις.

Δεν περιορίζεται στα αμιγώς ιατρικά. Βοηθά στην οργάνωση της εγκατάστασης, την εκσυγχρονίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών/ασθενών. Μπορεί να βοηθήσει με την τυποποίηση διαδικασιών όπως π.χ. προειδοποιήσεις υποχρεώσεων μέχρι και την οργάνωση επιστημονικού αρχείου.

Οι ταχύτατες και πανίσχυρες αναζητήσεις στοιχείων εξασφαλίζουν υψηλή παραγωγικότητα σε όλη την ομάδα και το σημαντικότερο βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των διπλοκαταχωρήσεων.

Έτοιμα/πρότυπα κείμενα, αυτοματισμοί, συντομογραφίες, τυποποίηση και πλήθος άλλων δυνατοτήτων επιταχύνουν ακόμη περισσότερο τις καθημερινές εργασίες.

Η αξιοποίηση σύγχρονων εκτυπωτών πρακτικά καταργεί (προαιρετικά) την εξάρτηση από προ-εκτυπωμένα έντυπα όπως αποδείξεις, τιμολόγια, εσωτερικά παραπεμπτικά, όπως και διαφόρων τύπων απαντητικά. Όλα αυτά μπορούν να αντικατασταθούν από καλαίσθητες on-line εκτυπώσεις σε έγχρωμους ή ασπρόμαυρους εκτυπωτές και το σημαντικότερο να αναθεωρηθούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Και φυσικά με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να αποσταλεί μέσω e-mail το οποιοδήποτε έντυπο ή εικόνα.

Το iCARE είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες από μία ατομική οικονομική εγκατάσταση μέχρι ένα σύνθετο δίκτυο με γεωγραφικά απομακρυσμένες θέσεις εργασίας.

Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι πίσω από τις εντυπωσιακές δυνατότητες του iCARE βρίσκεται η ΣΥΝΠΑΝ που σημαίνει υποστήριξη και εάν το θέλετε, ο συνεργάτης- σύμβουλός σας σε θέματα τεχνικά αλλά και διοικητικά.

Προαιρετικά

  • Διαχείριση και έκδοση παραστατικών (Α.Π.Υ., τιμολογίων, αποδείξεων είσπραξης κ.λπ)
  • Διαχείριση και έλεγχος μηχανογραφικού Βιβλίου Ασθενών ή φορολογικών μηχανισμών (ΕΑΦΔΣΣ)
  • Ευέλικτα διαμορφούμενη παρακολούθηση εκκρεμοτήτων, υποχρεώσεων δικών μας, πελατών/ασθενών ή τρίτων
  • Παρακολούθηση λογιστικής καρτέλας πελατών
  • Σύστημα αποστολής SMS
  • Σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης ΕΟΠΥΥ (στην πλατφόρμα eΔΑΠΥ)
  • Επικοινωνίες με αναλυτές, απεικονιστικά μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό
  • Υποστήριξη Δημόσιων Ταμείων, Διαχείριση εντολών/παραπεμπτικών, εκτύπωση καταστάσεων αιτουμένων ποσών
  • Σε μεγάλες εγκαταστάσεις μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα ULTIMO ERP προκειμένου να καλύψει διοικητικές ανάγκες (π.χ. Λογιστήριο, Προμήθειες, Αποθήκη) αλλά και με το Persona HRMS για την παρακολούθηση του προσωπικού και Μισθοδοσίας.
 Ρίξτε μια ματιά στο κεντρικό μενού 
Βασικό μενού επιλογων/διαδικασιών>

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας γίνει μία παρουσίαση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.