Skip to main content

Case studies - συνεργασίες

Η ΣΥΝΠΑΝ επιλέγεται να αναλάβει το project management, αλλά και το πλήρες λογισμικό λειτουργίας των πρώτων καταστημάτων McDonald’s στην Ελλάδα. Εγκρίνονται τα συστήματα Ωρομέτρησης, Μισθοδοσίας, επικοινωνίας με ταμειακές μηχανές, και ERP. Σε συνεργασία με το τμήμα ΙΤ της McDonald’s Αγγλίας η ΣΥΝΠΑΝ υλοποιεί τη συμφιλίωση των μεθόδων της McDonald’s διεθνώς με την Ελληνική νομοθεσία, αναπτύσσοντας ειδικές εφαρμογές παρακολούθησης πωλήσεων και κοστολόγησης με τα πρότυπα της εταιρίας για τους πρώτους franchisees. Ειδική έκδοση του συστήματος Fastaurant της ΣΥΝΠΑΝ αναλαμβάνει να περιλάβει τις ιδιαιτερότητες της «φιλοσοφίας» McDonald’s.

Σταδιακά, τα συστήματα Fastaurant εγκαθίστανται σε έστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.

H ΣΥΝΠΑΝ αναλαμβάνει σύμβουλος πληροφορικής της McDonald’s Hellas. Η τελευταία επίσης εξοπλίζεται με τα πακέτα της ΣΥΝΠΑΝ και δημιουργεί την υποδομή παρακολούθησης μεγάλου αριθμού εστιατορίων σε όλη τη χώρα με αυτοματοποιημένο σύστημα Consolidation. Στα κεντρικά, η ΣΥΝΠΑΝ καλύπτει αρχικά τις ανάγκες με το σύστημα σ90/Premium το οποίο διαθέτει τη μοναδική δυνατότητα ταυτόχρονης και δυναμικής ενημέρωσης τριών συστημάτων: Ελληνικών λογιστικών προτύπων, με Αμερικανικά (US-GAAP) πρότυπα αλλά και Αναλυτικής Λογιστικής.

Στα επόμενα χρόνια ανοίγουν πολλα καταστήματα που υποστηρίζονται από τη ΣΥΝΠΑΝ αλλά γίνονται και αρκετοί εταιρικοί μετασχηματισμοί. Κάποιοι franchisees αναλαμβάνουν περισσότερα του ενός καταστήματα ενώ η McDonald’s Hellas αναλαμβάνει να λειτουργήσει μόνη της ένα σημαντικό αριθμό καταστημάτων.

Τα συστήματα της ΣΥΝΠΑΝ αποδεικνύονται ικανά να αντιμετωπίσουν τους μετασχηματισμούς αυτούς ανώδυνα. Ακόμη και η υπερ-σύνθετη διαχείριση, μεταβίβαση, πώληση, αγορά των παγίων που η McDonald’s παρακολουθεί σε μεγάλη ανάλυση, υποστηρίζεται πλήρως χάρη στην εφαρμογή Asset της ΣΥΝΠΑΝ.