Skip to main content
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ  

 Persona HRMS ver. 8.1.3 (27/03/23)

Οργάνωση Χρόνου Εργασίας

Πακέτα Ψηφιακής Οργάνωσης

      • Η γνωστή δυνατότητα [Alt-Enter] παρέχεται πλέον και στους εσωτερικούς πίνακες εργαζομένων αλλά και στο Ημερολόγιο ανά ημέρα.
    •  
      • Είναι πλέον δυνατή η εισαγωγή προγράμματος εργασίας από Excel.

Εισαγωγή Στοιχείων Ψηφιακής Οργάνωσης από Excel

Μπορείτε πλέον να εισάγετε σε ένα πακέτο ψηφιακής οργάνωσης ένα πρόγραμμα εργασίας το οποίο έχετε συντάξει σε Excel. Παρόλο που δεν είναι υποχρεωτικό, προτείνεται ανεπιφύλακτα η χρήση ενός πρότυπου αρχείου (template) με όνομα WTO-Template.xlsx που έχει σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό και που θα πρέπει να βρίσκεται στο φάκελο \$snp\m95. Ο χρήστης μπορεί να αντιγράψει με copy-paste τη λίστα (κωδικό-ονοματεπώνυμο) εργαζομένων από τα Σταθερά ή Ιστορικό Μεταβολών, στη συνέχει να ορίσει μόνο την αρχική ημέρα και το "ημερολόγιο" θα συμπληρωθεί αυτόματα. Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να συμπληρώσει ή να αντιγράψει από άλλη πηγή τα ωράρια για όποιες μέρες και εργαζόμενους επιιθυμεί.

ExcelImport

Θα πρέπει να μην χρησιμοποιείτε ποτέ το πρότυπο αρχείο που βρίσκεται στον παραπάνω φάκελο. Αντίθετα την πρώτη φορά που θα θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε ζητήστε προηγουμένως την παραπάνω επιλογή (δηλ. επιλογή από Excel) ακόμα και αν δεν έχετε δημιουργήσει αρχείο προκειμένου το σύστημα να σας δημιουργήσει τον φάκελο από όπου θα διαβάζονται τα αρχεία Excel. O νέος φάκελος _WTO-InBo που θα δημιουργηθεί θα βρίσκεται κάτω από τον ενεργό φάκελο της  εφαρμογής π.χ. f:\s90\d\_WTO-InBox\ .

Ακυρώστε την άντληση και αποθηκεύστε το πρότυπο αρχείο με το όνομα της αρεσκείας σας στον παραπάνω φάκελο. Στο εξής συνιστάται να χρησιμοποιείτε και να δημιουργείτε αρχεία σε αυτό το φάκελο μόνο.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τις στήλες A & B με copy - paste (αντιγραφή και επικόλληση) από τον πίνακα του ιστορικού μεταβολών. Συμπληρώστε το κελί C1 με την πρώτη ημέρα της περιόδου και θα συμπληρωθεί αυτόματα όλος ο μήνας. Περαιτέρω οδηγίες θα βρείτε στο tab [Οδηγίες]

Excel2Ora

 

Στο πρότυπο αρχείο που παρέχεται, περιλαμβάνεται και φύλλο οδηγιών συμπλήρωσης και καλών πρακτικών.

Excel2OraHlp 

 

 

 Persona HRMS ver. 8.1.2 (14/03/23)

Οργάνωση Χρόνου Εργασίας

Πακέτα Ψηφιακής Οργάνωσης

Αποχωρήσαντες αντιμετωπίζονται και αποτυπώνονται με αντίστοιχα visual cues σε πλήθος σημεία (διότι μπορεί να έχουν προγραμματιστεί/δηλωθεί ενώ έχουν απολυθεί)

Ημερολόγια ανά ημέρα

Λειτουργικές βελτιώσεις

Γενικά

Διορθώθηκαν δυσλειτουργίες

  Persona HRMS ver. 8.1.1 (10/03/23)

Οργάνωση Χρόνου Εργασίας

Τυποποίηση ωραρίων

      • Πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις στα τυποποιημένα ωράρια

Πακέτα Ψηφιακής Οργάνωσης

      • Πολλές βελτιώσεις, λειτουργικές και οπτικές.
      • Στον Πινακα Εργαζομένων υπάρχει νέα στηλη με ημ/νία αποχώρησης και ένδειξη στη στήλη Όνομα πατρός.

 

 

Persona HRMS ver. 8.1.0 (06/03/23)

Οργάνωση Χρόνου Εργασίας

Τυποποίηση ωραρίων

Το πρόγραμμα εργασίας προϋποθέτει τον καθορισμό τουλάχιστον ενός τύπου εργασίας και μίας χρονικής περιόδου (ωράριο) ανά εργαζόμενο, ανά ημέρα (π.χ. Τηλε-εργασία 9:00 – 17:00) Προκειμένου να αποφύγουμε την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση των στοιχείων αυτών, το σύστημα υποστηρίζει τυποποίηση ωραρίων που μπορούν να ενεργοποιούνται με συνδυασμό πλήκτρων π.χ. [ Alt-2 ] ή επιλογή από λίστα και όταν χρησιμοποιούνται να προβάλλονται με συγκεκριμένο χρώμα.

TypopWrarSet

Εκτός του ότι επιταχύνεται σημαντικά ο καθορισμός ωραρίων, βελτιώνεται και η διαδικασία ελέγχου και μειώνονται τα σφάλματα, μια και διευκολύνεται πολύ πλέον η αναγνώριση ενός ωραρίου από το χρώμα του. Είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμο σε εναλλασσόμενα ωράρια και βάρδιες.

wtod 05a

Νέα εικονίδια και βελτιώσεις αισθητικού και εργονομικού χαρακήρα

 imgBtns

Οδηγίες εγκατάστασης

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση της νέας έκδοσης επιβεβαιώστε ότι έχετε backup των αρχείων της εταιρίας.

Απαιτούμενες ενέργειες μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης

Καλέστε το πρόγραμμα και επιλέξτε:

    • Εργαλεία
    • Παράμετροι μισθοδοσίας
    • Γενικές παράμετροι
    • Αλλαγή Βασικού αρχείου παραμέτρων (ΒΑΠ): 502301

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ