Skip to main content

Σύστημα
ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
& LIM

Για μικρά ή μεγάλα διαγνωστικά κέντρα,
μικροβιολογικά εργαστήρια και πολυιατρεία

Πλήρης τήρηση ιστορικού επισκέψεως ασθενών με πρακτικά απεριόριστους τρόπους τήρησης αρχείου που ξεκινά από συγκριτικά πορείας ενός δείκτη (π.χ. Αιματοκρίτης) και φτάνει μέχρι την προβολή γραφικών ή απεικονιστικών δεδομένων που προέρχονται από ιατρικά μηχανήματα της εγκατάστασης ή τρίτων. Η διακίνηση δεδομένων αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει πλέον και με ένα απλό e-mail. Περιλαμβάνει πλήρη γραμματειακή υποστήριξη.

Επεκτάσιμο και ως σύστημα LIM (Laboratory Information Management System). Επικοινωνεί Αιματολογικούς, Ορμονολογικούς και Βιοχημικούς αναλυτές. • Αξιοπιστία
 • Άμεση πληροφόρηση
 • Ιδανική οργάνωση
 • Εκσυγχρονισμός
 • Oικονομία
 • Πλήρες Ιστορικό
 • Κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη

XWin32Ylw

 

 

 Φορολογικοί Μηχανισμοί

SignUp/WIN

 

Synthex7013


Η σειρά λογισμικού iCARE απευθύνεται στον ιατρικό κόσμο, σε μικρές αλλά και μεγάλες εγκαταστάσεις. Στην ελάχιστη σύνθεσή της καλύπτει την πλήρη τήρηση ιστορικού επισκέψεως ασθενών με πρακτικά απεριόριστους τρόπους τήρησης αρχείου που ξεκινά από συγκριτικά πορείας ενός δείκτη (π.χ. Αιματοκρίτης) και φτάνει μέχρι την προβολή γραφικών ή απεικονιστικών δεδομένων που προέρχονται από ιατρικά μηχανήματα της εγκατάστασης ή τρίτων. Η διακίνηση δεδομένων αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει πλέον και με ένα απλό e-mail. Φυσικά περιλαμβάνει πλήρη γραμματειακή υποστήριξη.

Ένας κλάδος δυνατής επέκτασής του είναι ως σύστημα LIM (Laboratory Information Management System). Επικοινωνεί ήδη με έναν αριθμό Αιματολογικών, Ορμονολογικών και Βιοχημικών αναλυτών και ο κατάλογος των υποστηριζόμενων αναλυτών αυξάνεται συνεχώς.

Βασικά πλεονεκτήματα

Η ενεργή συμμετοχή γιατρών στη σχεδίαση του συστήματος iCARE είχε σαν στόχο ένα σύστημα που να μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά από τους ίδιους, αφενός χωρίς να απαιτεί ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αφετέρου να κάνει "τη δουλεία του" όπως πρέπει και όχι όπως κάποιος τρίτος έχει φανταστεί.

Είναι σύστημα δεύτερης γενιάς κάτι που εγγυάται την αποτελεσματικότητά του. Αποτελεί δηλαδή την εξέλιξη "δουλεμένων" συμβατικών συστημάτων. Έχει κληρονομήσει όλα τα πλεονεκτήματα και έχει υποκαταστήσει "μειονεκτήματα" με σύγχρονες λύσεις.

Δεν περιορίζεται στα αμιγώς ιατρικά. Βοηθά στην οργάνωση της εγκατάστασης, την εκσυγχρονίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών/ασθενών. Μπορεί να βοηθήσει με την τυποποίηση διαδικασιών όπως π.χ. προειδοποιήσεις υποχρεώσεων μέχρι και την οργάνωση επιστημονικού αρχείου.

Οι ταχύτατες και πανίσχυρες αναζητήσεις στοιχείων εξασφαλίζουν υψηλή παραγωγικότητα σε όλη την ομάδα και το σημαντικότερο βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των διπλοκαταχωρήσεων.

Έτοιμα/πρότυπα κείμενα, αυτοματισμοί, συντομογραφίες, τυποποίηση και πλήθος άλλων δυνατοτήτων επιταχύνουν ακόμη περισσότερο τις καθημερινές εργασίες.

Η αξιοποίηση σύγχρονων εκτυπωτών πρακτικά καταργεί (προαιρετικά) την εξάρτηση από προ-εκτυπωμένα έντυπα όπως αποδείξεις, τιμολόγια, εσωτερικά παραπεμπτικά, όπως και διαφόρων τύπων απαντητικά. Όλα αυτά μπορούν να αντικατασταθούν από καλαίσθητες on-line εκτυπώσεις σε έγχρωμους ή ασπρόμαυρους εκτυπωτές και το σημαντικότερο να αναθεωρηθούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Και φυσικά με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να αποσταλεί μέσω e-mail το οποιοδήποτε έντυπο ή εικόνα.

Το iCARE είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες από μία ατομική οικονομική εγκατάσταση μέχρι ένα σύνθετο δίκτυο με γεωγραφικά απομακρυσμένες θέσεις εργασίας.

Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι πίσω από τις εντυπωσιακές δυνατότητες του iCARE βρίσκεται η ΣΥΝΠΑΝ που σημαίνει υποστήριξη και εάν το θέλετε, ο συνεργάτης- σύμβουλός σας σε θέματα τεχνικά αλλά και διοικητικά.

Προαιρετικά

 • Διαχείριση και έκδοση παραστατικών (Α.Π.Υ., τιμολογίων, αποδείξεων είσπραξης κ.λπ)
 • Διαχείριση και έλεγχος μηχανογραφικού Βιβλίου Ασθενών ή φορολογικών μηχανισμών (ΕΑΦΔΣΣ)
 • Ευέλικτα διαμορφούμενη παρακολούθηση εκκρεμοτήτων, υποχρεώσεων δικών μας, πελατών/ασθενών ή τρίτων
 • Παρακολούθηση λογιστικής καρτέλας πελατών
 • Σύστημα αποστολής SMS
 • Επικοινωνίες με αναλυτές, απεικονιστικά μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό
 • Υποστήριξη Δημόσιων Ταμείων, Διαχείριση εντολών/παραπεμπτικών, εκτύπωση καταστάσεων αιτουμένων ποσών
 • Σε μεγάλες εγκαταστάσεις μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα ULTIMO ERP
 • προκειμένου να καλύψει διοικητικές ανάγκες (π.χ. Λογιστήριο, Προμήθειες, Αποθήκη) αλλά και με το Persona HRMS για την παρακολούθηση του προσωπικού και Μισθοδοσίας.
 Ρίξτε μια ματιά στο κεντρικό μενού 
Βασικό μενού επιλογων/διαδικασιών>

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας γίνει μία παρουσίαση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ICARE - Σύστημα ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & LIM
 • Μειώνει ανθρωποώρες
 • Μειώνει το κόστος επικοινωνίας
 • Ενισχύει τη σχέση με τον πελάτη
 • Αυξάνει τις πωλήσεις

.

iCARE/SMSTM

Το προαιρετικό module iCARE/SMS αυξάνει την παραγωγικότητα και εξοικονομεί πόρους. Το προσωπικό δεν χάνει χρόνο στην τηλεφωνική αναζήτηση των πελατών προκειμένου να ειδοποιηθούν για τα αποτελέσματά. Με μαζικές αποστολές μηνυμάτων SMS που είναι οικονομικότερες από τις συμβατικές και με υπενθυμίσεις για επαναλαμβανόμενες ή προωθούμενες εξετάσεις/προσφορές σε στοχευμένες κατηγορίες πελατών, το κόστος εγκατάστασης του υποσυστήματος iCARE/SMS αποσβένεται πολύ σύντομα.

Βασικές δυνατότητες

Από οποιοδήποτε σταθμό εργασίας (PC/Laptop με σύνδεση internet) μπορεί, όποιος έχει πρόσβαση στη δυνατότητα, να στείλει ένα ή περισσότερα μηνύματα. Τα μηνύματα καταγράφονται επομένως ελέγχεται και ο αποστολέας. Ατομικά μηνύματα μπορούν επίσης να σταλούν και μέσα από την καρτέλα ενός πελάτη (αυτόματα στο κινητό του) ή μέσα από οποιαδήποτε παραγγελία (εξέτασης), φυσικά χωρίς να πληκτρολογείται ο αριθμός κινητού εφόσον είναι γνωστός στο σύστημα.

Ένας απεριόριστος αριθμός τυποποιημένων μηνυμάτων μπορεί να αποθηκευθεί, έτσι ώστε ανάλογα με την περίπτωση να επιλέγεται το κατάλληλο.

Μαζικές αποστολές

Για να στείλετε μαζικά SMS, δημιουργείτε, μία λίστα με τους πελάτες που θα παραλάβουν τα SMS με βάση κάποια κριτήρια. Τη λίστα αυτή μπορεί να την συμπληρώσει ο χρήστης επιλέγοντας πελάτες από τη βάση δεδομένων ή και να κάνει χρήση των δυνατοτήτων αναζήτησης/αυτόματης άντλησης του συστήματος με έξυπνα κριτήρια. Για παράδειγμα, μπορεί να ζητήσει να συμπληρωθεί αυτόματα η λίστα με γυναίκες ηλικίας από 35 ως 65 ετών που δεν έχουν κάνει πρόσφατα εξέταση μαστογραφίας.

Οι λίστες αυτές μπορούν να αποθηκευτούν κάτω από ένα όνομα που θα τους δώσει ο χρήστης. Φυσικά, μπορούν να ξανα-χρησιμοποιηθούν να επικαιροποιηθούν, να διαγραφούν λίστες ή πελάτες μέσα σε αυτές, με τρόπο πολύ εύχρηστο και γρήγορο.

Γιατί να διαλέξετε εμάς;

Για το πολύ καλό μας λογισμικό, για τις έξυπνες λύσεις, την άρτια υποστήριξη, τις ώριμες συμβουλές μας αλλά, και την ποιότητα που μακροχρόνια εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο συνολικό κόστος.

34

Χρονια τεχνολογικης υπεροχης
Χρονια εμπειριας
Χρονια εξέλιξης

Μόνο λογισμικό;

Οχι, δεν σταματάμε εδώ...

Διότι παρέχουμε ακόμη...

Συμβουλές και Οργάνωση

Μετάβαση από άλλο σύστημα; Ανάγκη αναδιοργάνωσης; Επέκταση δραστηριοτήτων; Ανάγκη εκσυγχρονισμού; Νέα επιχείρηση; Διάφορα προβλήματα; Σίγουρα μπορούμε να βοηθήσουμε.

Project Management

Οταν η επιχείρηση δεν διαθέτει το προσωπικό ή την τεχνογνωσία για το συγκεκριμένο project που είναι στο ξεκίνημα, είναι πολύ πιθανό να μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς.

Web Services

Υποστηρίζουμε ειδικές εφαρμογές που εκμεταλλεύονται web services τρίτων. Μπορούμε να παράγουμε τα δικά μας για τρίτους ή και τα δύο για εσωτερική χρήση.

Extended support

Στοχευμένη υποστήριξη, μόνιμη ή για συγκεκριμένη περίοδο προσαρμογής, ειδικά προσαρμοσμένη στην επιχείρηση κατόπιν συμφωνίας.

Internal Auditing

Χρειάζεστε εσωτερικό έλεγχο για να δείτε αν και πόσο ικανοποιητικά τηρούνται διαδικασίες; Μπορούμε να τον αναλάβουμε και αν χρειάζεται, με προηγμένες μεθόδους data analysis.

Systems Management

Οταν τα θέματα γίνονται περίπλοκα και αφορούν υλικό, λογισμικό, διοίκηση, διαδικασίες και μέθοδο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα διαχειριστείτε αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση προσωπικού όχι μόνον σε θέματα εφαρμογής αλλά και σε αρχές διαδικασιών, ορθών πρακτικών, σε μόνιμο ή συχνά ανανεούμενο προσωπικό

Σχεδίαση Δικτύου Εταιριών

Θυγατρικές, συνεργαζόμενες εταιρίες, υποκαταστήματα ή άλλες ανάγκες μεταφοράς δεδομένων και πληροφοριών σε μόνιμη αξιόπιστη βάση.

Έχετε απορίες;

Αν έχετε πιό σύνθετες απαιτήσεις ή αισθάνεστε μπερδεμένοι ή απλά θέλετε να το ψάξετε λίγο παραπάνω μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας...

Ελάτε να το κουβεντιάσουμε μαζί !

Ας μιλήσουμε

Πάρτε μας στο 210 3244 087


ή στείλτε μας e-mail από εδώ