Εν συντομία...

Η ΣΥΝΠΑΝ ιδρύθηκε το 1984. Μόνιμα στελέχη της επιχείρησης είναι ειδικοί επιστήμονες πληροφορικής που απαρτίζουν την ομάδα που ηγείται των μελετών, της έρευνας καθώς και της ανάπτυξης εφαρμογών και έργων πληροφορικής σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ή οργανισμούς.

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει προγράμματα εμπορικά-λογιστικά, ERP, μισθοδοσίας (HRMS), ωρομέτρησης, κοστολόγησης, παραγωγής, logistics, επιχειρήσεων ρούχων/υφασμάτων/υποδημάτων, διαχείρισης επισκευών, διαχείρισης εστιατορίων, fast-food κ.α. Η ΣΥΝΠΑΝ έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και στον ιατρικό κλάδο με ολοκληρωμένες εφαρμογές οργάνωσης και διαχείρισης διαγνωστικών κέντρων, μικροβιολογικών και άλλων εργαστηρίων συμπεριλαμβανομένων και συστημάτων LIM.

Στο μακρύ διάστημα της ζωής της η ΣΥΝΠΑΝ έχει αντιμετωπίσει μια πληθώρα τεχνικών προκλήσεων με γνωστή επιτυχία. Μαζί με τις εμπειρίες η ΣΥΝΠΑΝ έχει αποκτήσει και τεχνογνωσία σε ένα εντυπωσιακό εύρος κλάδων τόσο από πλευράς τεχνικού επιπέδου όσο και οργανωτικού και διοικητικού. Την τεχνογνωσία αυτή τη μεταφέρει στους πελάτες της πλαισιώνοντας τα εξελιγμένα προϊόντα της με εξίσου αξιόπιστα "προϊόντα" υποστήριξης σε επίπεδο consulting, εκπαίδευσης και οργάνωσης.

Παράλληλα η ΣΥΝΠΑΝ βελτιώνει τα προϊόντα της με συνεχείς αναβαθμίσεις που στηρίζονται τόσο στις προτάσεις των χρηστών, όσο και στις νέες δυνατότητες με τις οποίες η ΣΥΝΠΑΝ φροντίζει να εμπλουτίζει τα προϊόντα της. Νέα modules αναπτύσσονται συνεχώς και προστίθενται στις υπάρχουσες σειρές πακέτων. Δίνονται πρωτοποριακές λύσεις σε σύνθετα προβλήματα συλλογής δεδομένων,  αξιοποίησης πληροφοριών και φυσικά των νέων τεχνολογιών.